Dětské ložní povlečení do postýlky z mikroplyše OVEČKA
Nábytek

Dětské ložní povlečení do postýlky z mikroplyše OVEČKA

Zařazení: Nábytek

Tento produkt nabízí 1 obchod, již od od 669.00 Kč

Jít do nejlevnějšího obchodu
Obchod Cena Dostupnost
Decodoma.cz669.00 KčsklademJít do obchodu

Informace Dětské ložní povlečení do postýlky z mikroplyše OVEČKA

  • příjemně hřeje a skvěle udržuje teplo
  • se zapínáním na zip
  • vhodné pro alergiky
  • nemusí se žehlit

 

Dětské ložní povlečení Ovečka je ušito z velmi příjemného mikroplyše, což je vzdušný a prodyšný materiál, který se nemačká, je pevný a stálobarevný. Zároveň je sametově hebký na dotek a snadno se udržuje. Mimo to vyniká i svými termoregulačními schopnostmi. Je ideální pro chladné období, neboť výborně udržuje teplo. Každý den se budete těšit, až se do toho hebkého a měkounkého povlečení zachumláte.

Jedná se o nemačkavé povlečení, které vám ušetří čas a energii díky absenci žehlení. A s vynikající kvalitou vydrží mnohem déle než klasické bavlněné povlečení. Alergici a astmatici ho milují! Povlečení je šetrné nejen k citlivé pokožce, ale i dýchacím cestám.


Povlečení nabízíme v sadě do dětské postýlky, v níž obdržíte povlak na polštář 40 x 60 cm a povlak na přikrývku 90 x 135 cm. Doporučujeme prát při teplotě 40 °C.

 

Materiál: 100% polyester mikroplyš

 

Mikroplyš versus mikroflanel

Mikroplyš a mikroflanel – často bývají tyto názvy zaměňované, ale v zásadě jde o ten samý materiál. Sametově hebký, s hustým krátkým chloupkem. Technologové užívají název mikroflanel, obecně je však u nás historicky vžitý název mikroplyš. Takže se nebojte pořídit si mikroplyš, ačkoli jste původně chtěli mikroflanel. A naopak.

Kompletní přehled kategorií

Projděte si kategorie, které vás zajímají.