Potravinová fólie Fresh 'n' Roll široká 45 cm
Nábytek

Potravinová fólie Fresh 'n' Roll široká 45 cm

Označení: 8594167800099
Zařazení: Nábytek

Tento produkt nabízí 1 obchod, již od od 569.00 Kč

Jít do nejlevnějšího obchodu
Obchod Cena Dostupnost
Decodoma.cz569.00 KčsklademJít do obchodu

Informace Potravinová fólie Fresh 'n' Roll široká 45 cm

  • vysoce přilnavá, pružná, těsnící
  • do lednice, mrazničky i mikrovlnné trouby
  • řezačka součástí obalu
  • ocenění Česká kvalita

 

Široká potravinová fólie Fresh 'n' Roll najde uplatnění ve vaší domácnosti, ale i v profesionálním gastro provozu. Oproti standardním potravinovým fóliím má lepší přilnavost a je vysoce pružná, netrhá se. Potraviny uchované ve fólii si déle zachovají svou čerstvost a aroma, nevysychají. Výrobek oceněný značkou Česká kvalita.

Díky svojí šířce je ideální zejména pro balení velkých plechů, hrnců, či gastronádob. Skvěle však poslouží i pro běžné domácí užití jako k balení svačin do školy, do práce, na výlety, k uchovávání potravin v lednici či mrazničce, k uzavření potravin v nádobách bez víka; prodlouží životnost načatému citronu, uzavře tekutinu v poháru atd.

Kartonový obal je opatřen funkční řezačkou pro snadné oddělení potřebného kusu fólie. Díky vysoké přilnavosti spotřebujete jen malé množství fólie - stačí jen malý přesah. Odolná teplotám od -40 °C do 100 °C. Vhodná do mikrovlnné trouby, chladničky, mrazničky. Neobsahuje ftaláty, použitá aditiva jsou na přírodní bázi (sójový olej). 

1 role (300 m) při průměrné spotřebě vystačí jedné domácnosti na cca 1 rok.

Uvedení do provozu: Uvnitř kartonového boxu naleznete roli fólie a řezací lištu. Pro zprovoznění je třeba vymáčknout a odejmout vyznačený perforovaný pruh kartonu ve víku, kterým protáhnete potravinovou fólii ven z krabičky a uzavřete víko. Z řezací lišty sejměte papírový pásek a pomocí samolepu přilepte na určené místo na víko boxu.

 

Rozměry: : š. 45 cm, d. 300 m

Tloušťka folie: 9 μm

Materiál: PVC

Kompletní přehled kategorií

Projděte si kategorie, které vás zajímají.